KING WMS - Warehouse Management Software

Orders, logistiek en processen snel en efficiënt!

Orderpicking en controle in één

Wat is King WMS?

Met KING WMS kunt u niet alleen enorme kosten en tijd besparen maar vooral uw LOGISTIEKE processen veel beter en foutlozer laten verlopen.
Met order picking kunt u foutloos orders verzamelen, ook door medewerkers die de producten of locaties in uw magazijn niet kennen. HIerdoor bent u niet langer afhankelijk van logistieke medewerkers die alles "tussen de oren" hebben. Ook tijdrovende en foutgevoelige magazijnverplaatsingen, van bulk naar grijpvooraad en leveranciersontvangsten kunnen probleemloos met de krachtige Android® handcomputers worden gescand en verwerkt! Uiteraard gebruikt u uw King WMS apparatuur ook voor de periodieke inventarisatie of tussentijdse tellingen voor een altijd kloppende voorraad!
Kortom deze investering heeft u in no time terugverdiend!

Tel daar de kwaliteitsverhoging, minder manco's en retouren en bij op en uw begrijpt waarom dit systeem voor uw bedrijf zo waardevol is!

Orderpicking is een proces wat niet alleen foutloos maar ook zo efficiënt en snel mogelijk moet gebeuren. Daarnaast is het handig als het kan gebeuren door medewerkers zonder diepgaande kennis van de producten of magazijnindeling. Picken
en controleren in één bespaart veel tijd en kosten.

De orderpicker kan ook zien "waar de rest ligt" van het te picken artikel. Handig!
Dit voorkomt tijdbesparend gezoek!

Voordelen Android barcode-scanner.


Uiteraard kan met 4G de scanner ook in een extern magazijn inventariseren of orderpicken, of bijv. op een buitenterrein...
Ook kunt u de medewerker natuurlijk gewoon bellen of appen. En wat dacht u van foto's maken van schade aan een product, onveilige situatie. En dat alles zonder "geloop" of onderbreking van het werk!


Logistieke automatisering

Voorraad op orde. Inventarisatie.

In een magazijn en logistieke omgeving zijn ontvangsten van leveranciers, inruimen op locatie en verplaatsingen van voorraad aan de orde van de dag. Dit proces kan behoorlijk tijdrovend en foutgevoelig zijn. Het nadeel is dat "later uitzoeken" van problemen en onjuistheden erg veel tijd en dus geld kost.

Daarom geldt bij deze processen: "Do it right the first time". Met KING WMS heeft u niet alleen alle processen onder handbereik maar zijn fouten vrijwel uitgesloten en geeft u de medewerkers meer gemak en tijdwinst.

Ook om-verpakken van producten voor andere klanten, custom verpakking etc. gaat vaak gepaard met veel verplaatsing van voorraad met dito foutkans. Ook dit proces leent zich bij uitstek voor scannen.

Eerlijk is eerlijk; een 100% kloppende voorraad is misschien een utopie. Maar 97 to 99% kloppende voorraden zijn zeker haalbaar.
Hieroor kan uw verkoop vertrouwen op de voorraad, grijpen klanten en orderpickers niet mis en worden kostbare telefoontjes voorkomen. En wat dacht u van  teleurgestelde klanten, die ondanks beloften van verkoop het voor hun zo belangrijke product ineens "in Back-order" op uw pakbon aantreffen. Dat komt uw naam qua leverbetrouwbaarheid niet ten goede!

Al deze problemen zijn te voorkomen door regelmatig met KING WMS een inventarisatie of deel-tellen uit te voeren. Ook "Cycle count" behoort tot de mogelijkheden om zoveel mogelijk grip op de voorraad te houden.
Na de telling staan voorraadcorrecties direct ter beoordeling en controle in KING klaar om te verwerken!

Order picking

Productdetails, artikel- en voorraadinfo
Magazijn en locatieverplaatsing
Magazijnontvangsten
Inventarisatie

We verzorgen graag een demonstratie met KING WMS voor uw situatie...

Bel of mail ons even.

TIP!


Klik voor barcode inrichting van uw magazijn!

"De met KING WMS gebruikte Android scanner is ook meteen dé perfecte smartphone. Waterdicht en valbestendig.
Ideaal voor de mensen op de werkvloer".

Gecertificeerd KING Specialist en Trainingcenter

Alle op deze site opgenomen afbeeldingen, logo's en beeldmerken zijn ter illustratie of voorbeeld en blijven 100% eigendom van de rechtmatige eigenaar

Gecertificeerd KING Specialist

"De met King WMS gebruikte Android scanner is ook meteen dé perfecte smartphone.

Waterdicht en valbestendig.
Ideaal voor de mensen op de werkvloer".